Проектирање, изведба, продажба, инсталација и одржување на водоводните системи, како и на системите за мерење и филтрација на вода со 24-часовна техничка поддршка.

 
 
 
 
 
 

Фасонски парчиња

Фазонските парчиња се направени од нодуларен лив во согласност со EN 545: 2010, со надворешна и со внатрешна заштита по постапката катафореза со мин. дебелина од 70 микрони или според класичната постапка со мин. дебелина од 250 микрони. Тие се опремени со соодветни заптивки во согласност со EN 681-1. Фазонските парчиња со прибраница од стандардната верзија имаат вртлива прирабница, а во муфовските фазонски парчиња е вклучена спојка STD, STD VI или UNI Ve. Спојките на муфовските фазонски парчиња се исти како и за цевките. Поради обезбедувањето квалитет на спојувањето, муфовската заптивка е испробана заедно со фазонските парчиња (сертификат).

Повеќето материјали до димензиите DN 250 се достапни во складиштето во Логатец. Фазонските парчиња се тестирани и од Институтот за истражување на материјали и од Институтот за јавно здравје во Љубљана, каде што се издадени сите потребни документи за соодветната употреба на материјалите на територијата на Република Словенија.

Може да изберете меѓу двата модела на фазонски парчиња:

  • муфовски фазонски парчиња, со големина од DN 60 до DN 2000 и
  • фазонски парчиња со прирабница, со големина од DN 60 до DN 2000.
 
 
 
Ако сте заинтересирани за повеќе, ве молиме контактирајте не на телефон +389 23 130 293 или преку онлајн формуларот.
 
 
 

Пребарувач

 
 
 

контакт

ЦМЦ ГРОУП д.о.о.
Република Северна Македонија
Ул. Борис Трајковски бр. 280
1000 Скопје

T: + 389 23 130 293
F: + 389 23 130 285
E: contact@cmc-group.mk