Contact

По обезбедувањето на најквалитетна опрема, со редовните прегледи и сервиси се грижиме за непречено функционирање во сите услови и во текот на целиот животен циклус.

 
 
 
 
 
 

Контакт

ЦМЦ ГРОУП доо 
Република Северна Македонија
ул. Борис Трајковски бр. 280
1000 Скопје

T: + 389 23 130 293
F: + 389 23 130 285
E: contact@cmc-group.mk

 
 
 

Стапете во контакт со нас

 

Контактирајте со нас преку онлајн-формуларот и ние ќе ви одговориме колку што е можно побрзо.

Полињата означени со * се задолжителни!

    1. ЦМЦ ГРУOП д.о.о. посветува особено внимание и грижа за заштитата на вашите лични информации. За подетални правила за употреба и обработка на вашите лични информации, прочитајте го нашиот Правилник за приватност.