Најдобри материјали за најдобри решенија

Ние во компанијата ЦМЦ Гроуп сме посветени на нашите цели. Со широкиот спектар на услуги и на производи нудиме постојаното подобрување на животната средина околу нас. Сигурни сме во тоа што го ветуваме и упорни во тоа што го создаваме. Веруваме во подобра иднина со нашите решенија.

Понуда

 
 
 
 
 
 
 

 • Понуда
   

  Понуда

  ЦМЦ гроуп е застапник за водечките трговски марки за водоводна и комунална инфраструктура со целосна сервисна поддршка.

  повеќе »
   
 • Референции
   

  Референции

  Постигнатите резултати и довербата на деловните партнери нè обврзуваат да реализираме изведба на секогаш напредни решенија.

  повеќе »
   
 • Решенија
   

  Решенија

  Иновативните идеи и одличната изведба на предложените решенија се основа за реализирањето на успешни проекти со висока додадена вредност.

  повеќе »
   
 
 
 
 

Пребарувач

 
 
 

Актуелно