Проектирање, изведба, продажба, инсталација и одржување на водоводните системи, како и на системите за мерење и филтрација на вода со 24-часовна техничка поддршка.

 
 
 
 
 
 

Друго

Зглобните заптивки се наменети за трајно вградување при преминот на цевките од различни материјали или на други цилиндрични елементи преку ѕидот (на пример, ѕидот на вратилото на системот за водоснабдување). Зглобната конструкција овозможува лесна инсталација за различните дијаметри на цевки и отвори во ѕидовите.

Карактеристики:

  • Гарантираната затегнатост е до 5 бари,
  • Температурна отпорност од -40°C до +80°C,
  • Зглобната заптивка е изработена од материјал што овозможува контакт со водата за пиење,
  • Може да се користи за различни медиуми, вклучувајќи ги и присутните хемикалии,
  • Печатот е отпорен на стареење поради УВ-зраците или другите надворешни временски услови.
 
 
 
Ако сте заинтересирани за повеќе, ве молиме контактирајте не на телефон +389 23 130 293 или преку онлајн формуларот.
 
 
 

Пребарувач

 
 
 

контакт

ЦМЦ ГРОУП д.о.о.
Република Северна Македонија
Ул. Борис Трајковски бр. 280
1000 Скопје

T: + 389 23 130 293
F: + 389 23 130 285
E: contact@cmc-group.mk