Проектирање, изведба, продажба, инсталација и одржување на водоводните системи, како и на системите за мерење и филтрација на вода со 24-часовна техничка поддршка.

 
 
 
 
 
 

Сервис за регулациска опрема

Веќе подолго време МЦ Екокон д.о.о. обезбедува технично советување, снабдување, поставување и одржување на опремата во водоводните и во канализациските системи. Услугите што ги нудиме многу ќе ви помогнат во време на продавачи (без поддршка).

Опрема за која обезбедуваме само ограничена услуга е:

  • автоматски хидраулични вентили PAM, CLA-VAL, ISI, HAWLE, BERMAD, Nuoval

  • механички редуктори на притисок DRVD

  • електрични мотори AUMA

За целата горенаведена опрема имаме група искусни луѓе што може да ги решат вашите проблеми во најкраток можен рок. Исто така, имаме доволно резерви на резервни делови за сите горенаведени производи.
Повеќето сервисни интервенции може да ги извршиме на терен, така што нема потреба да се демонтира опремата.

 
 
 
Ако сте заинтересирани за повеќе, ве молиме контактирајте не на телефон +389 23 130 293 или преку онлајн формуларот.
 
 
 

Пребарувач

 
 
 

контакт

ЦМЦ ГРОУП д.о.о.
Република Северна Македонија
Ул. Борис Трајковски бр. 280
1000 Скопје

T: + 389 23 130 293
F: + 389 23 130 285
E: contact@cmc-group.mk