По внимателно планираните водоводни мрежи тече чиста вода во секој дом.

 
 
 
 
 
 

30 години постоење

30 години постоење

28.10.2019

Почитувани,

Оваа година, нашата компанија прославува 30 години постоење. Овие 30 години постоење значат раст, искуство, експертиза, технолошки напредок и најдобри материјали за најдобри решенија. Последните години беа многу важни со многу предизвици за забрзан развој. По овој повод би сакале да ви заблагодариме за вашата доверба, важни идеи и поддршка. Без вас, немаше да сме таму каде што сме денес и за тоа искрено Ви се заблагодаруваме.

Го одбележуваме овој јубилеј со ново лого, ЦМЦ Гроуп -30, кое ќе се користи во различни документи и материјали за комуникација, електронски и во хартиена форма.

Со почит,

тимот на ЦМЦ Гроуп

 
 
 

контакт

ЦМЦ ГРОУП д.о.о.
Република Северна Македонија
Ул. Борис Трајковски бр. 280
1000 Скопје

T: + 389 23 130 293
F: + 389 23 130 285
E: contact@cmc-group.mk