Само кога нешто ќе тргне наопаку сфаќаме колку важна е беспрекорната инфраструктура.

 
 
 
 
 
 

Victaulic Suction Diffuser

Victaulic Suction Diffuser

Victaulic „Suction Diffuser" е уред што обезбедува оптимални услови за проток на страната на пумпата што вшмукува, претворајќи го турбулентниот проток во ламинарен. По функција тоа е некаков вид детурбулатор.

Секој уред е опремен со дел за чистење што се отстранува и со фино сито што служи како ловец на нечистотијата при пуштање во функција.


Предности:

  • помала тежина на вградените елементи
  • зазема значително помалку простор
  • нема потреба од т.н. гуми компензатори
  • ги отстранува сите турбуленции на влез за вшмукување
  • полесно и побрзо монтирање
  • поголема тврдина и повисок притисок на системот.
 
 
 

контакт

ЦМЦ ГРОУП д.о.о.
Република Северна Македонија
Ул. Борис Трајковски бр. 280
1000 Скопје

T: + 389 23 130 293
F: + 389 23 130 285
E: contact@cmc-group.mk