По внимателно планираните водоводни мрежи тече чиста вода во секој дом.

 
 
 
 
 
 

Преносен мерач на проток за водоводните системи

Преносен мерач на проток за водоводните системи

23.08.2019

KATflow 200 е пренослив мерач на проток дизајниран првенствено за мерење на водоводните системи. Се одликува со високо ниво на механичка заштита, долготрајност на батеријата и, како и сите други мерачи Katronic, со сигурност и со точно мерење на протоците. Повеќе информации за KATflow 200 се достапни во техничкиот лист.

 
 
 

контакт

ЦМЦ ГРОУП д.о.о.
Република Северна Македонија
Ул. Борис Трајковски бр. 280
1000 Скопје

T: + 389 23 130 293
F: + 389 23 130 285
E: contact@cmc-group.mk