По внимателно планираните водоводни мрежи тече чиста вода во секој дом.

 
 
 
 
 
 

Развиваме технологии

Развиваме технологии

22.08.2019

Кога наутро во бањата ќе ја отворите чешмата, не размислувате за километрите цевки по кои течела. Не ве интересира што сѐ е потребно за да тече секогаш беспрекорна и под ист притисок. И не се прашувате за техничките карактеристики на спојните елементи, филтрите, контролните вентили или мерните системи. Ние сме тука за тоа. Со стручно извршените проекти во областа на водоводите, канализацијата, греењето и третманот на водата ние се грижиме за вашата удобност практично на секој чекор. Толку добро што дури не го ни забележувате тоа...

 
 
 

контакт

ЦМЦ ГРОУП д.о.о.
Република Северна Македонија
Ул. Борис Трајковски бр. 280
1000 Скопје

T: + 389 23 130 293
F: + 389 23 130 285
E: contact@cmc-group.mk